Podijeli članak

U srpnju ove godine, 24-godišnja Cailey Fiesel je u Zari u Conneticutu kupila dvije haljine. Nekoliko tjedana kasnije, jednu od njih je odjenula na posao i primijetila da nešto s njom baš i nije kako bi trebalo biti. U podstavi svoje male crne haljinice pronašla je mrtvog zašivenog miša.

Sve je počelo smradom

“Dok je bila na poslu, osjetila je iznimno neugodan miris. Kako je dan odmicao, gospođica Fiesel osjetila je kao da joj se komadić tkanine trlja o nogu… Bez pretjeranog razmišljanja, posegnula je rukom kako bi otklonila dio tkanine”, piše u tužbi koju je Cailey podnijela protiv Zare.

Ovdje stvari postaju jako gadne

“Na njezinu nevjericu i veliki šok, rukom je prešla preko podstave i osjetila kvrgu koje onde ne bi trebalo biti. Tada je shvatila da je po nozi nije trljao dio tkanine nego nogica mrtvog glodavca. Gospođica Fiesel je skočila sa svoje stolice od šoka i nakon što je skinula haljinu u podstavi pronašla je zašivenog mrtvog glodavca”.

Sudu su predane i fotografije na kojima se jasno vidi mrtva životinja i noga koja viri iz Zarine haljine.

Cailey Zaru tuži zbog duševnih boli ali i velikog osipa kojeg su dijagnosticirali kao ‘bolest zbog glodavca’.

Što kažu iz Zare?

Iz Zare nisu odmah komentirali tužbu, no njihova glasnogovornica je rekla TMZ-ju kako su svjesni tužbe i kako imaju jako visoke zdravstvene kriterije, prenosi Net hr.