Podijeli članak

Tagovi

U skladu s Zapovijedi o zabrani kretanja i zadržavanja na otvorenom prostoru više od jedne osobe na udaljenosti manjoj od 1.5 metra od 22. ožujak 2020. Godine, Stožer civilne zaštite Grada Mostara upućuje  Apel s ciljem zaštite osobnog zdravlja kao i zdravlja drugih.

Jedna od preporuka Svjetske zdravstvene organizacije je socijalno distanciranje zbog opasnosti širenja virusa, a uslijed toplijih dana veliki broj građana odlučuje vrijeme provoditi na otvorenom. Stoga  apeliramo na sve građane da ostanu kod kuće i socijalne kontakte smanje na najmanju moguću mjeru.

Posebno u predstojeće dane vikenda apeliramo da NE PALE vatru na otvorenom i prave roštilje na otvorenim prostorima i izletištima u Gradu Mostaru i svim prigradskim mjestima, kako radi zaštite osobnog zdravlja i svih naših sumještana, tako i napose zbog očekivanog porasta širenja epidemije korona virusa.

Molimo sve odgovorne građane, da one koji krše Zapovijed o zabrani kretanja i zadržavanja na otvorenom prostoru i ne poštuju ovaj apel Stožera CZ GM, prijave u operativne centre Policiji i Civilnoj zaštiti Grada Mostara.