Podijeli članak

Jajčanka Ivana Rajić-Hrnjić ušla je među 50 natjecateljica koje se bore za titulu „Germany's Next Topmodela" za 2018. godinu.

Velike šanse

"Posljednje dvije godine živim u Njemačkoj, kao i brojni građani BiH otišla sam za boljim životom. Od 16. godine sudjelovala sam na raznim izborima ljepote", govori Rajić-Hrnjić.

Domaćin ovog popularnog show-a je supermodel Heidi Klum, a djevojke koje stignu do završnice dobiju mogućnost da rade s poznatim svjetskim dizajnerima i prošetaju najpopularnijim modnim pistama.

"Već 12 godina pratim „Germany's next Top Model by Heidi Klum", jednu od najgledanijih emisija u Njemačkoj, ali i šire. Ona traži svake godine nove modele, nova lica, koja će osvajati svjetske modne piste. To je uvijek bio moj san, sudjelovati na ovom prestižnom natjecanju. Sada, kada već živim u Njemačkoj, moj san se činio realnijim", ističe ona.

Prijavila se na nagovor supruga Sanela, a smatra da je to velika šansa koja joj može pomoći u njenoj karijeri. Gledatelji će moći pratiti natjecanje od 8. veljače na njemačkoj televiziji „ProSieben".

Prvi kasting

"Otišla sam na prvi kasting koji je bio u Hannoveru i prošla dalje, a mojoj sreći nije bilo kraja. Uvijek je uz mene moj suprug Sanel, koji je i moja najveća podrška. Iz jednog kastinga u drugi na kraju završim u top 50 najljepših djevojaka u Njemačkoj. I cijela ova priča će početi na Karibima", ističe Ivana.

Članovi žirija

U 13. sezoni show-a „Germany's Next Topmodel" članovi žirija su

Thomas Hayo i Michael Michalsky, dok je predsjednica žirija Heidi Klum.

"Michael i ja smo naš tim veoma pažljivo odabrali. Pokazat ćemo Heidi Klum veliki broj jakih osoba koje imaju šansu da postanu top-modeli", rekao je Hayo za „Pro Sieben".