Podijeli članak

Koliko često ti se dogodilo da si s ekipom dogovorio druženje uz razgovor i društvene igre, no jedan član ekipe je više skoncentriran na svoj mobitel nego na prijatelje oko sebe? Čak i ako ti osobno nemaš takva iskustva, znaš sigurno nekoga tko ima. 

U današnje vrijeme život bez mobitela je nezamisliv, no ipak moramo negdje povući granicu. Tako smo u nekim filmovima i serijama mogli vidjeti kako ekipa stavlja mobitele na sredinu stola i ne smiju ih cijelu večer uzeti. A upravo smo pronašli nešto slično što bi moglo biti zanimljivo tvom društvu. 

Radi se o kavezu koji nalikuje mini zatvorskoj ćeliji i u koju stane šest mobitela, a uz nju dolazi i lokot s dva ključa pomoću kojih se taj kavez zatvara. Kako bi začinili igru, možete dodati i neki vremenski period u kojem mobiteli moraju biti zaključani. Ovaj zanimljiv predmet prodaje se na stranici Firebox, koja i inače ima veoma zanimljive i jedinstvene predmete. 

Cijena ove ćelije je 6,99 funti, odnosno oko 15 KM, a super je ideja ako tražiš nekome poklon ili želiš iznenaditi prijatelje kad dođu kod tebe.