Podijeli članak

Sedam godina smo čekali na pobjedu! Filip Zubčić je ostvario prvu pobjedu za u Svjetskom kupu nakon Kranjske Gore 2013. i prvu veleslalomsku pobjedu u muškom Svjetskom kupu, napisao je Ivica...

Ivica Kostelić uporno je govorio da je Filip Zubčić taj koji će nam donijeti pobjedu u Svjetskom kupu. Imao je neke pehove, jednom je završio drugi, jednom četvrti, a onda se sve poklopilo. I što je najbitnije, profesor je zadovoljan!

Filip Zubčić nam je pobjedom u Yuzawi Naebi donio prvu pobjedu nakon 2013. godine i Ivičine Kranjske gore. Učinio nas je sve ponosnima, ali i Ivicu, prenosi 24.sata. 

- Sedam godina smo čekali na pobjedu! Filip Zubčić je ostvario prvu pobjedu za u Svjetskom kupu nakon Kranjske Gore 2013. i prvu veleslalomsku pobjedu u muškom Svjetskom kupu. Nakon veleslaloma u Garmisch-Partenkirchenu vidio sam njegovu samouvjerenost i osjetio da je pobjeda samo pitanje vremena - rekao je Kostelić.

Filipu je tada postolje pobjeglo za nekoliko stotinki, ali cijeli tim vjerovao je u njegov uspjeh. Sada je napokon sve sjelo.

- Kada me je moj prijatelj i naš fizioterapeut, "zlatoruki" Zoran Pršo pitao zašto putujem u daleki Japan (jer ove godine gotovo da i nema slavnog japanskog pršiča) rekao sam mu da idem zato jer moram biti tamo kada Cubo pobjedi. Čestitke ekipi, posebno Šumiju, Robiju i Ciciju. Jedna od najvećih nagrada u našim životima je pogledati unatrag i vidjeti nasljeđe koje nas čini ponosnima. Uvijek nadbrojani- Nikad nadjačani - poručio je Kostelić na svome Facebook profilu.