Podijeli članak

U automobilu u kojem je zadavio suprugu Mariju (31), prije nego što se objesio Aca Pavlović (31) ostavio je oproštajno pismo u kojem priznaje zločin.

Marijina majka Valentina Nedeljković, koja živi u selu Krčmar, kaže za „Blic” da joj se kćer nije žalila da ima bračne probleme.
– Međutim, svojoj sestri a mojoj starijoj kćeri Jeleni je uoči njihovog nestanka rekla da joj Aca prijeti ubojstvom, poslije čega je Jelena obavijestila policiju. Kada sam je posljednji put vidjela, primijetila sam da moje dijete ne liči na sebe, da je strašno smršavjela, da je zabrinuta. Marija mu ništa nije bila kriva, on je taj koji je imao ljubavnicu, pa je ipak zadavio moje nedužno dijete. Umjesto da se radujem jer se Jelena porodila prije mjesec dana, tugujem za drugom kćeri koju je prvo prevario pa ubio – kroz jecaj priča Marijina majka.

Motiv za nezapamćenu obiteljsku tragediju u mioničkom kraju je ljubavni trokut, jer je Aca imao ljubavnicu za koju je znala i Marija.
Izvori „Blica” iz istrage kažu da su u „Fiat marei”, parkiranom u njivi u mioničkom selu Radobić, pored Marijinog mrtvog tijela pronašli oproštajno pismo koje je napisao Aca. Sadržaj pisma ukazuje na to da je Aca, ne mogavši „izdržati životni pritisak”, odlučio ubiti suprugu a potom i sebe.

Osmogodišnji sin i četverogodišnja kćer Marije i Ace ostali su u kući njegove majke.
Ubrzo pošto su pronađeni leševi Pavlovića, A.B. iz Mionice, za koju se tvrdi da je bila u emotivnoj vezi sa Acom, pokušala se otrovati lijekovima. Ona je izvan životne opasnosti i zbrinuta je na psihijatriji valjevske bolnice.