Podijeli članak

Ismet Sejfić novi je član Sutjeske iz Nikšića. Odlični bh. centar potpisao je jednogodišnji ugovor. Sejfić trenutno odmara u Sarajevu, a za Crnu Goru će krenuti krajem narednog tjedna.

"Ostalo je još da uradim liječnički pregled i to 2. kolovoza. Odlazak u Sutjesku je jedno novo poglavlje u karijeri. Nikada ranije nisam igrao u crnogorskoj ligi, ali sam pratio rad i rast Sutjeske tijekom prethodne sezone i moram priznati da sam impresioniran onim što su postigli i kako su igrali. Posebno važno mi je da igramo u ABA 2 ligi i nadam se da ću doprinijeti da ove godine uđemo u play off. Ovo ljeto sam mnogo radio na pripremi i sigurno sam i psihički i fizički spreman za narednu sezonu ",  kaže Ismet Sejfić.

Bh. reprezentativac do sada je u karijeri nastupao za Šenčur, Jaszberenyi, Pantherse, Bosnu, Student Mostar, Dzukiju i turski İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK.

"Nakon mađarske i slovenačke lige u prethodne dvije godine, ovo će biti novo iskustvo za mene i novi izazov. S obzirom na to da ću biti i prvi centar, to je i velika odgovornost",  govori Sejfić.

Ismet je bio dio bh. reprezentacije koja se nedavno vratila s turnira iz Kine.

"Odigrao sam nekoliko utakmica s reprezentativnom ekipom na turniru u Kini i veoma sam zadovoljan svojom igrom i učinkom. Turnir je došao u pravo vrijeme, kada je klupska pauza, da se još bolje pripremim za ono što slijedi u sezoni. Zaista mi je zadovoljstvo i čast što mi je izbornik Bosnić ukazao povjerenje tijekom ovih utakmica, jer je poseban osjećaj nositi dres s grbom Bosne i Hercegovine, kako na službenim utakmicama, tako i na ovim pripremnim turnirima. Nadam se da ću i u budućnosti dobivati poziv izbornika Bosnića koji je u reprezentaciju donio jednu novu energiju ", konstatira Sejfić.