Podijeli članak

Šibenčanku sitne građe u tridesetim godinama jučer je u Lidlu kod Dalmarea ošamario jači muškarac od 120 kilograma jer se ubacila na blagajnu prije njega, ispričala je za šibenik.in čitateljica čija majka je bila u društvu te žene. 

Riječ je, kažu, o šibenskom taksistu koji je nakon incidenta pobjegao. Radnici Lidla pozvali su policiju koja je identificirala taksista, a koji je na kraju prošao samo s prekršajnom prijavom.

"Dvije kolegice zaputile su se na posao u restoran u Zablaću, a na putu su stale u Lidl kako bi kupile kolač 'mađaricu' i još dvije stvari. Moja majka stajala je na kasi i bila je prva na redu, njezina kolegica vratila se po pakiranje kolača i ušla u red kako bi sva tri artikla bila na istom računu. U tom trenutku taksist joj se obratio povišenim tonom i upitao: 'Kud si krenula?! Stani iza mene! Ja sam na redu!'", ispričala je čitateljica.

Žene su se okrenule da bi u tom trenutku muškarac ošamario 36-godišnjakinju. Obje žene su od siline udarca pale na pod. Ubrzo je stigla i policija koja je uredno zapisala prijavu, međutim savjetovali su ih da ne računaju na opciju tužbe jer bi se to godinama povlačilo na sudu i ne bi zapravo dalo rezultat, prenosi Index.hr.

U šibenskoj policiji potvrdili su da je 51-godišnjak u Lidlu ošamario 36-godišnjakinju revoltiran njezinim ponašanjem. Odbila je liječničku pomoć jer nije zadobila ozljede. Nasilni muškarac je naposljetku zaradio prekršajnu prijavu.