Podijeli članak

Proteklog vikenda počelo je natjecanje u Premijer ligi za rukometašice a povratnice u PL, rukometašice mostarskog HŽRK Zrinjski u premijeri su na svom parketu dočekale HŽRK Grude, višestruke prvakinje BiH.

ŽRK Zrinjski je jedan od naših najtrofejnijih klubova i svakako je povratak u društvo najboljih veliki dobitak za BiH ženski rukomet. U svojoj prvoj domaćoj utakmici nakon povratka u Premijer ligu mlade mostarke dale su sve od sebe da postignu pozitivan rezultat. Uz veliku borbenost koju su pokazivale i u 1.ligi Federacije na kraju ipak nije bilo dovoljno protiv aktualnih prvakinja BiH, te je konačan rezultat  glasio 22:42 za gošće.

Ekipa HŽRK Grude u novu sezonu ulazi sa određenim promjenama u sastavu i svakako je utakmica u Mostaru bila pravi test da se vidi stupanj spremnosti i uigranosti za nadolazeću sezonu. Ova sezona će za Gruđanke inače biti veoma zahtjevna , s obzirom da će uz Premijer ligu i KUP BiH prvi put nastupiti u WRHL -Regionalnoj rukometnoj ligi u kojoj će prve utakmice odgirati već za 15-ak dana u Grudama.

Autor: B.V./Pogled.ba