Podijeli članak

Humanost u predblagdanskom vremenu pokazali su ponovno mladi ljudi, članovi Zajednice hrvatskih studenata "Pleter" u suradnji s Župom Presvetog Trojstva Novo Sarajevo i Župnim Caritasom Župe Presvetoga Trojstva, koji su pripremili "Božićni karitativni sajam" u Župi Presvetog Trojstva u Sarajevu. Na sajmu su sudjelovali i predstavnici osam nevladinih organizacija, a cjelokupni događaj imao je humanitarni karakter.

Predsjednik Zajednice hrvatskih studenata "Pleter" Ante Kelavić zahvalio je svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u realizaciji ovog događaja, kao i onima koji su posjetili sajam i kupovinom proizvoda donirali novac za potrebite.

"Na sajmu smo prikupili simboličnu svotu novca, koja će, vjerujem, biti od značajne pomoći našim bližnjima  u potrebi. Nadam se kako ćemo im na ovaj način barem malo uljepšati ovo nadolazeće blagdansko vrijeme i olakšati teške životne uvjete", izjavio je Kelavić.  

Nakon otvaranja sajma slavljena je i sv. Misa, a potom je uslijedio koncert božićnih pjesama, koji su priredili članovi glazbene sekcije Zajednice hrvatskih studenata "Pleter".