Podijeli članak

Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem, na svom je Instagramu progovorila o abortusu. Nika je rekla da se ona nikako ne slaže s abortusom jer je to za nju ubojstvo.

“Prestanite se bojati nepopularnih mišljenja. Ljudima se neće sviđati kad kažete da ste protiv abortusa. Kakva je sramota biti protiv ubojstva? To je bila nekad sramota reći Hitleru, da se ne slažeš da ubija Židove. Ista stvar! Samo što je upakirano u vlastiti izbor. Ne, ja se ne slažem s ubojstvom. Ne, ne osuđujem ženu koja to čini. Zato što to nije moje pravo. Osuđujem grijeh koji ona čini, to je razlika“, kazala je Nika između ostalog, prenosi Index.

“I dok vi nas nazivate onima koji sude, nemate pojma o čemu pričate. Ne znate što mi mislimo, što osjećamo i u što vjerujemo. Da znate ne bi bili s one strane, bili bi s nama. Znali bi što znači prava ljubav, pravi oprost”, dodala je Nika i ponovno se vratila na usporedbu s Hitlerom.

“I Hitler je svašta govorio i masa ga je pratila. Za kakvom masom se vi povodite. Razmišljajte malo srcem, a ne samo glavom”, istaknula je bivša pjevačica. 

Uz ovaj video, Nika je postavila još dva, u kojima je govorila o new ageu i o izbjegavanju odlaska u crkvu.

Podsjećamo, bivšoj članici grupe Feminnem prije dvije godine dijagnosticirana je multipla skleroza, a nedavno je završila i na hitnoj, o čemu je također izvijestila pratitelje na društvenim mrežama.