Podijeli članak

U prostorijama HKK Zrinjski danas je održana izvanredna sjednica Upravnog odbora na kojoj je donesena odluka o imenovanju Igora Marića za novog predsjednika mostarskog kluba. Igor Marić na ovoj poziciji naslijedit će Dalibora Miloša koji je prethodnih nekoliko godina uspješno obnašao ovu dužnost. HKK Zrinjski se Milošu zahvalio na dosadašnjem angažmanu u klubu

"Puno toga negativnog pisalo se o klubu u proteklih godinu i pol dana" - rekao je Marić i dodao:
"Klub se našao u velikim problemima tada, posebno kada se ugasio Aluminij, kada smo ostali i bez glavnog sponzora PPD-a. Rješenja smo našli, no trebalo nam je dosta vremena. S igračima kojima smo ostali dužni potpisale su se sporazumne nagodbe i većina njih je isplaćena. Ovom prilikom se zahvaljujem onim momcima koji su pristali na nagodbe, a s dvojicom njih se nije uspio iznaći dogovor. To je ono što će nas opterećivati kroz slijedeći period. Mislim da će klub ipak na čelu sa mnom naći rješenje za sve probleme koje nažalost prenosimo i u ovu sezonu" - kazao je Marić.

"Ove sezone očekujte mlad i poletan Zrinjski s par pažljivo odabranih pojačanja i pozivam sve ljude da nam budu podrška u sezoni u kojoj će nam glavna ambicija biti izboriti ostanak u društvu najboljih" - rekao je novi predsjednik HKK Zrinjski.