Podijeli članak

Prva utakmica finala Kupa BiH između HFC Zrinjski i MNK Kaskada igra se u srijedu u 19 sati u dvorani na Bijelom brijegu. 

Utakmicu su najavili kapetan Zrinjskog Ivan Drežnjak, i najbolji strijelac Josip Bošković.

"U subotu smo pobijedili Kaskadu s 4:2 u prvenstvu, no utakmica u srijedu će biti potpuno drugačija. Ova prvenstvena utakmica nije imala neki značaj, a sutrašnja utakmica je finale Kupa i samim time ima veliki značaj", kazao je Ivan Drežnjak koji je u subotu postigao dva pogotka i dodao: 

"Možda sam 50 posto spreman, do play-offa bit ću maksimalno pripremljen. Ova dva pogotka mi puno znače i to mi je dodatni motiv da što bolje treniram i vratim se u željenu formu".

Zrinjski je u prvenstvu dva puta svladao Kaskadu, u Mostaru je bilo 4:2, a u Gračanici 4:1 za Plemiće uz dva pogotka Josipa Boškovića.

"Poštujemo ekipu Kaskade, ali uz naš maksimalan trud i zalaganje i potporu s tribina, nadam se pozitivnom rezultatu. Dva puta smo ih pobijedili, no ipak imamo veliki respekt prema njima, i sutra ćemo sve pokazati na terenu. Bio bih zadovoljan da sačuvamo našu mrežu, 1:0 ili 2:0 je pozitivan rezultat i s tim rezultatom ćemo osvojiti Kup", kazao je Josip Bošković na današnjoj konferenciji za novinare.

Prema riječima kapetana Ivana Drežnjaka najveća opasnost za gol Zrinjskog bit će Emir Milanović, sjajni igrač koji već dugo sezona nastupa u Premijer ligi.