Podijeli članak

U prostorijama mostarskog HŠK Zrinjski održala se danas press konferencija na kojoj je nazočio Hari Vukas, trener Plemića koji je okupljenim novinarima najavio teško subotnje gostovanje kod bijeljinskog Radnika u okviru 8. kola Premijer Lige Bosne i Hercegovine.

Na početku konferencije Vukas je bio pun riječi hvale za momčad Radnika:

"Ekipa Radnika jedna je čvrsta i kvalitetna ekipa, takmičarska s odličnim trenerom i mislim da će ova utakmica biti jako veliki ispit za nas" - rekao je Vukas i dodao: "Nezgodni su i kompaktni i sigurno nas čeka  teška utakmica. Mi smo bili nekoliko dana na mini pripremama u Livnu, neki igrači su nam se vratili nakon ozljeda, neke još čekamo, ali mi smo napravili cijeli niz dobrih treninga gdje smo radili na taktici više nego uobičajeno pa ćemo vidjeti što će to sve u konačnici donijeti u budućnosti, počev od subote."

Igrači Zrinjskog će ovaj mjesec opet ući u ritam subota - srijeda - subota pa se Splićanin na klupi Mostaraca osvrnuo i na to:

"Zbog toga nam je ova dvotjedna stanka toliko i dobro došla da se oporavimo i pripremimo za sve ono što nas opet čeka u narednom periodu. I prije sam govorio da je prvenstvo jako dugo, a sada se tu uključuje i Kup. Nema previše filozofije, teren je mjerilo svega."

"Što se tiče ozlijeđenih nogometaša stanje se dosta popravilo, tu su opet Barbarić, Rugašević i Govedarica a trenutno smo samo bez Tičinovića i Kristijana Stanića.

Rekao je Vukas još par riječi o subotnjem protivniku:

"I oni su imali europski nastup u kome su po meni odlično predstavili bh. nogomet iako se radilo o samo dvije utakmice.  Kompaktni su i nezgodni s nekoliko stvarno kvalitetnih pojedinaca i kvalitetnim trenerom koji s njima dugo radi i sve se to prepoznaje i vidi na terenu u njihovoj igri."

Naglasio je trener Plemića da će za pobjedu u Bijeljini trebati pružiti mnogo više nego je to bio slučaj s utakmicom u Doboju kod Kaknja:

"Slažem se da ćemo u Bijeljini morati dati dosta više nego protiv Mladosti. Ipak, ta utakmica je iza nas i ona je bila zadnja u tom teškom nizu i uspjeli smo to rezultatski kompenzirati i sretno i spretno ali slažem se, opet ponavljam, da će u Bijeljini morati sve biti bolje", naglasio je Hari Vukas. (Pogled.ba)
 
Rezultati by SofaScore