Podijeli članak

Hajduk se na službenim stranicama kluba oprostio od svoga vjernog navijača Olivera Dragojevića, legendarnog hrvatskog pjevača koji je preminuo u 71. godini nakon teške borbe s opakom bolešću. Dragojević je bio jedan od  najslavnijih navijača splitskog kluba. U Hajdukovoj posveti stoji:

Jutros je u splitskoj bolnici nakon teške bolesti preminuo legendarni splitski pjevač i veliki ljubitelj našeg Kluba Oliver Dragojević.

Rođen je u Splitu, 7. prosinca 1947. godine. Gradu Splitu i Dalmaciji posvetio je brojne pjesme, posebno je bio zaljubljenik u Hajduk.

Bio je dio navijačkog puka, možemo s pravom reći: “Bio je jedan od nas” i zato je još tužnija cijela Hajdučka obitelj, koja ga nikada neće zaboraviti.

Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica, a posebno je Oliver bio ponosan što je bio jedan od odabranih pjevača koji je nastupio u Hrvatskom narodnom kazalištu za 100. rođendan osnutka HNK Hajduk.

Više desetljeća nastupao je na Bilim noćima diljem zemlje i inozemstva, a nije nevažno reći da se odazivao na brojne klupske aktivnosti.

“Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo”

Počivao u miru, dragi naš Olivere…