Podijeli članak

Ravnatelj splitskog Kliničkog bolničkog centra Split Ivo Jurić izvjestio je novinare u nedjelju kako je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara pretrpio manje krvarenje u mozgu, odnosno lakši moždani udar.

'Napravjen je detaljan CT i pronađeno je manje intrakranijalno krvarenje, odnosno krvarenje unutar lubanje', kazao je Jurić novinarima, potvrdivši da se može govoriti blažem moždanom udaru.

'U tijeku je dijagnostička obrada i prerano je govoriti o čemu se radi, biti ćete obaviješteni svaki dan. Nemamo što kriti', dodao je Jurić.

Kazao je i da se Andro Krstulović Opara osjeća dobro, nema nikakvih težih posljedica, normalno hoda i komunicira. Smješten je u apartmanu na Odjelu neurologije KBC-a Split. Uz njega su supruga i najbliži suradnici, pišu hrvatski portali.

Potvrđeno je da će splitski gradonačelnik u bolnici provesti nekoliko idućih dana koliko se predviđa trajanje liječničke obrade.

Krstulović Opara u subotu je, u večernjim satima, zbog glavobolje i vrtoglavice primljen u Klinički bolnički centar Split.

Sve službene obveze raspoređene su među zamjenicima gradonačelnika, Jelenom Hrgović i Ninom Velom te Grad Split nastavlja funkcionirati uobičajeno.