Podijeli članak

Kad je učiteljica vidjela kakvo je pismo dobila od ljutitog šestogodišnjaka, odmah je pozvala njegovu mamu u školu. Mama je pismo pokazala svojoj kolegici na poslu, a ova ga je podijelila na Facebooku gdje je postalo pravi hit.

Naime, nakon što ga je učiteljica uhvatila da priča s kolegom iz razreda, oduzela mu je kolibriće (koje je ranije dobio kao nagradu), a maleni Isaiah joj je u pismu odlučio reći što misli o njenom postupku. 

"Draga gospođo Jones, jako sam ljut na vas što ste uzeli 25 mojih kolibrića jer ste me uhvatili da pričam s Connerom. To nije strašno jer imam samo šest godina i ne mogu šutjeti cijelo vrijeme. To vas čini prevarantom i lopovom i zbog toga ćete ići u pakao, pravi pakao gdje ćete gorjeti. Jako sam se trudio da zaradim te kolibriće i jedino čemu sam se danas molio u crkvi je to da vas Bog što prije pošalje u pakao. Vaša nova frizura je gadna, jako gadna", napisao je Isaiah.
 
 

Objava s njegovim pismom podijeljena je čak 45 tisuća puta, a mnogi su se u komentarima s njim složili. 

"Vratite djetetu kolibriće, ima samo šest godina", "Ne shvaćam što je krivo s porukom, samo je učiteljici dao do znanja da će je stići karma", "Ovo je urnebesno, obožavam ovog malog", bili su neki od komentara.