Podijeli članak

Moram priznati da me već sad hvata strah, no jako se veselim što ću nakon 16 godina ponovno gledati isječke iz serije 'Zabranjena ljubav', rekao je Zoran Pribičević, koji je u prvoj sezoni igrao glavnu ulogu.

Tina i Daniel su likovi iz serije ‘Zabranjena ljubav’ koja se emitirala 2004. do 2008. godine. Uz Zorana, pozvali smo i Antoniju Šolu da zajedno pogledaju najupečatljivije isječke iz serije. Crvenilo u licu, iznenađenje, smijeh, a ponekad i čuđenje. Tako je otprilike izgledalo njihovo komentiranje scena.

Ajme, ja to ne mogu gledati. Užas. Sjećam se da sam tad imao jako dobru emociju, ali točno taj dio nisu snimili tako da to nije ni bilo u epizodi - rekao je Zoran, a nakon toga je uslijedila Antonijina scena u kojoj je pozirala u badiću.

Ten mi je odličan. Tad sam išla i u solarij, a moram vam priznati da mi je simpatija bio Mario Valentić - rekla je ponosno te nam otkrila kako su se na setu često svađali, a u četiri godine snimanja nisu pričali ukupno tri mjeseca.

Antonija kaže kako joj fanovi i danas često šalju poruke jer su nostalgični za Tinom iz Zabranjene ljubavi.

Prijateljice su mi znale govoriti, 'Antonija, ti uopće ne glumiš, ovo si ti' - rekla je, a Zoran je dodao kako se s tim slaže. Njih dvoje se gotovo nikad nisu sreli na setu jer su im likovi u potpunosti drugačiji, piše 24sata.hr

- Nismo se ljubili - našalila se Šola.