Podijeli članak

Thomas Middleditch otvorio se o svom otvorenom braku.

37-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi u uspješnici HBO-a Silicon Valley u intervjuu za Playboy govorio je, između ostalog, o svom svingerskom životnom stilu te o svom braku s kostimografkinjom Mollie Gates.

"Ne znam koliko mogu reći jer ne želim da se moja žena ljuti na mene", rekao je Middleditch. "Tek nakon što sam se oženio, svidjelo mi se: 'Mollie, oprosti, ali moramo biti moderni', rekao sam joj", otkrio je, prenosi Index.

Kaže kako joj priznaje zasluge jer ga nije odmah odbila, već je bila spremna za "pregovore".

Ne samo da su se uspjeli dogovoriti, već 37-godišnji glumac kojeg je publika ove godine gledala i u filmu "Godzilla II: Kralj zvijeri" kaže kako im je to spasilo brak. "Da budem iskren, svinganje nam je spasilo brak."

"Usput, izraz svinganje je staromodan, sad se to kaže 'biti dijelom životnog stila'", dodao je.

Otkrio je kako svinganje nije nešto čemu je stremio. "Potajno se smatram perverznjakom, ali to nije to", rekao je. "Jednostavno je tako. Volim seks."

Brak s 32-godišnjom Gates to nije promijenio, dodao je.

"Uvijek sam mislio da sam romantičar i da kad se zaljubim da će to nestati. I je na nekoliko godina - dovoljno da razmislim o tome da bih se trebao vjenčati i da pomislio kako mogu biti drugačiji", rekao je. "No to je dio mene. Ako je to dio vašeg bića i čini vam se važnim, pronađite način da to istražite, jer represija je bolna."

Par ima pravila, kaže, te funkcioniraju kao jedinica. "To je neprestano stanje upravljanja i komunikacije, do točke u kojoj moramo stati. Ja sam gas, a ona kočnice. To je zapravo i premisa serije koju pišemo zajedno".

Par se oženio 2015. godine nakon tri godine veze.