Podijeli članak

Trodnevna međunarodna znanstveno-stručna konferencija "PR Days Mostariensis 2019", započela je danas na Sveučilištu u Mostaru, a kroz naredne dane okupit će više od stotinu domaćih i stranih znanstvenika i praktičara s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija.

Prvi dan započeo je studentskim modulom u amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Nakon studentskog modula otvoren je Sajam stručne literature na kojemu su svoje naslove predstavile četiri vodeće nakladničke kuće iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, a to su Nakladnička kuća Mate iz Zagreba, Clio iz Beograda, Synopsis iz Sarajeva te Školska knjiga, odnosno Školska naklada.

Predstavljena su i prva dva broja znanstvenog časopisa kojeg je pokrenuo Studij za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta te interdisciplinarni doktorski studij mostarskog Filozofskog fakulteta. Također, danas je  i potpisan ugovor s institucijama i organizacijama iz BiH za obavljanje stručne prakse za mostarske studente.