Podijeli članak

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić obratio se navijačima dan nakon što je na najbolji mogući način proslavio 37. rođendan u krugu obitelji u Clevelandu s pojasom prvaka.

"Mukotrpnim radom sam ostvario svoje ciljeve. Cijeli život sam se morao dokazivati. Lako je željeti uspjeh, ali ovako to zaista izgleda... Peterostruki sam svjetski prvak, vatrogasac, suprug, otac i sve ostalo za što sam mukotrpno radio cijeli svoj život jer uvijek imam borbeni duh. Niko me nikad neće nadmašiti radom. Nikad neću prestati ići prema naprijed. Imam još dosta za postići u životu", napisao je Miočić.Prvak je uz objavu dodao dvije fotografije, na jednoj pozira s američkom zastavom i pojasom, dok je na drugoj u prvom planu njegovo još uvijek ranjeno lice.

Prije Miočića javnosti se obratio i utučeni Daniel Cormier koji se ispričao svima i još jednom skinuo kapu Miočiću.Podsjetimo, Miočić je u nedjelju na UFC-u 241 nokautirao u četvrtoj rundi Cormiera i tako povratio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.