Podijeli članak

Današnjom utakmicom koja se igrala u dvorani na Bijelom Brijegu košarkaši SKK Student otvorili su novu sezonu koju će ovaj put igrati u Ligi KS HB. Protivnici mostarskom timu bili su košarkaši KK Ljubuški koje je Student uvjerljivo porazio 84:59.

Od samog početka domaći košarkaši diktirali su tempo ove utakmice te prvu dionicu dobili s 22:14. Ipak, u drugoj četvrtini Ljubuški se probudio, zaigrao bolje u obrani te drugi period dobio s 21:12 i s prednošću od pola koša otišao na veliki odmor. 

Stvari na svoje dolaze u trećoj četvrtini kada su Studenti svoje protivnike otpuhali s terena i taj dio utakmice dobili s 24:7 i praktički već tada riješili pitanje pobjednika. Nastavili su momci Samira Lerića s dobrom igrom i u zadnjoj četvrtini te na kraju slavili s uvjerljivih 25 koševa prednosti. 

Barbarić sa 16 poena, te Kuzman s 15 najučinkovitiji kod Studenta, dok su dobri bili Obradović i Zovko sa po 11 koševa te Planinić s 10.  Dugandžić i Golemac s po 13 koševa bili su bolji od ostalih kod Ljubuškog. 

AU: B.V.