Podijeli članak

Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa 'beautiFUL2019' okupio je više od 100 brendova te veliki broj posjetitelja koji su došli s područja cijele regije. Posjetitelji su uživali u besplatnim tretmanima, bogatom programu, sjajnim popustima, ponudama i nagradama koje su za njih pripremili izlagači. 

Dva dana sajma bila su ispunjena raznovrsnim programom, radionicama, te masterclassovima. Sajam 'beautiFUl2019' završio je fenomenalnim masterclassom koji je održao Dušan Lazić, a koji je okupio veliki broj sudionika. Lazić je oduševio sve prisutne i ispunio njihova očekivanja te istaknuo kako mu je posebna čast bila predstavljati se u Sarajevu.

Zlatni sponzor sajma 'beautiFUL2019' bio je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails i Frizerland, koji su na sajmu publici pored savjeta, ponudili raznovrsna predavanja i edukacije na glavnoj bini.

Inače, sajam beautiFUl2019 održao se 21. i 22. rujna u Hotelu Hills u Sarajevu, a organizatori sajma poručuju da će on postati tradicija i da će se održavati svake godine, priopćeno je.