Podijeli članak

Rukometašice i stručni stožer HŽRK Zrinjski krenule su večeras u Amsterdam, gdje ih očekuje nastup u drugom kolu Kupa EHF-a protiv nizozemskog Succes Schoonmaaka.

Mostarke će u Amsterdam stići u četvrtak navečer, a trenirat će u petak ujutro. Prva utakmica igra se u 19 i 30, dok je druga na rasporedu u nedjelju u 12.30 sati.

„Nismo uspjele pogledati nijednu utakmicu naših protivnica, tako da nam je nizozemska ekipa velika nepoznanica. Ipak, ja vjerujem u svoju ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, te može u Amsterdamu izborili plasman u slijedeće kolo“, kazala je trenerica Zrinjskog Ivana Džidić.

Zbog financijskih problema nastup Zrinjskog u Kupu EHF-a je pod velikim znakom pitanja. Ipak, uz financijsku pomoć Sportskog saveza Grada Mostara, Grada Mostara i gradonačelnika Ljube Bešlića, te Elektroprivrede i Autoprijevoza u klubu su uspjeli prikupiti sredstva za odlazak u Nizozemsku.

Zrinjski će u Amsterdamu nastupiti bez krilne igračice Ane Vrančić koja se ozlijedila na posljednjem prvenstvenom susretu u Ljubuškom.