Podijeli članak

Večeras je u Mostaru u okviru 5. kola Premijer lige za rukometašice odigrana utakmica između HŽRK Zrinjski i ŽRK Borac koju su gošće uvjerljivo riješile u svoju korist rezultatom 37:17.

Rezultat je taj koji govori sve o tome kako su se kretale stvari na terenu. Starije, iskusnije i čvršće gošće od početka su nametnule svoj ritam i kako se utakmica razvijala njihova prednost je rasla iz minuta u minut.
 
Već na poluvremenu je pobjednik bio riješen jer je rezultat nakon prvih 30 minuta glasio 20:7 za Banjalučanke kod kojih se čak 11 igračica upisalo u strijelce. Rukometašice Borca su ostavile dojam kao da su spremne da se bore za izuzetno visok plasman dok je pred nekadašnjim prvakinjama grčevita borba za ostanak u društvu najboljih.
 
Majstorović, Čutuković i Bogojević postigle su po 5 golova za pobjednički sastav dok je kod Zrinjskog nešto bolja od ostalih bila Milanović s 4 pogotka.
 
HŽRK Zrinjski: Bagarić 2, Kolobarić, Arapović, Mišura 2, Teskeredžić 3, Karačić 1, Vistorop 1, Milanović 4, Radoš, Leese, Biloš, Džidić 2, Ćorić 2
 
ŽRK Borac: Vukosavljević, Novaković 4, Ignjatović 4, Bilčar 2, Majstorović 5, Čurić 4, Šehovac 2, Kočić 2, Šikić 3, Čutuković 5, Mišić 2, Kodžoman, Vujić, Bogojević 5

Autor: B.V./Pogled.ba