Podijeli članak

Mostar dobiva i veliko klizalište odnosno Ledeni park koji je postavljen u parku Zrinjevac te se prostire na više od 500 metara četvornih sa stazom od 50-tak metara. 

Na klizalištu će biti organizirane i tematske večeri kao što su natjecanje u spretnosti kao i drugi zanimljivi sadržaji kao što su kreativne radionice. 

Podsjećamo, "Market by Winterville" kreće od 14. prosinca i on će obuhvatiti Šetalište, Korzo i Musalu, gdje će biti postavljene sajamske kućice. 

U sklopu ovogodišnjeg Zimskog grada predstavit će se više programskih sadržaja, koji će biti organizirani u suradnji s mostarskim umjetnicima i djelatnicima iz oblasti kulture te izvedeni na pet lokacija u gradu. 

Mostarce će u novogodišnjoj noći zabavljati zagrebačka grupa "Hladno pivo", a na dan dočeka Nove godine, 31. prosinca u 12 sati bit će upriličen i dječji doček. 

Ove godine zabavu će otvoriti grupa "Twist" i oni će biti uvod u glavni dio programa, a zatim slijedi istarska grupa "Gustafi" te "Hladno pivo". 
Već idućeg dana nastupit će mostarski "Big Band" koji predvodi Damir Bunoza, a zatim poznata sarajevska grupa "Crvena jabuka".