Podijeli članak

Sajam za poboljšanje kvalitete života "Good life" počeo je i subotu i bit će održan 5. i 6. listopada, na platou Mepas Malla u Mostaru uz gostovanje brojnih uspješnih i poznatih osoba iz javnog i sportskog života. 

Sajam se održava u organizaciji Udruge Bonum Vitae i Agencije Primera, a svojom programskom i izložbenom ponudom koncipiran je tako da promiče kulturu zdravog življenja – treninzi na otvorenom, sportski sadržaji, promocija najboljih sportskih timova iz Hercegovine, edukativne radionice, motivacijska predavanja, nagradne igre/kvizovi i slična događanja.

Osim izložbeno/prodajnog dijela, sajam nudi i bogat popratni sadržaj, koji promovira zdrave životne stilove, unaprjeđenje zdravlja, oralne higijene, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, čitanja knjiga… 

Organizatori ističu kako je Good life u dvije godine postojanja ugostio više poznatih osoba iz regije te da gostiju neće manjkati ni ove godine. 

Između ostalih, aktivni medijski umirovljenik Goran Milić održao je predavanja o putovanjima uz prikazivanje svojih reportaža te o medijima, dok će hrvatski pisac i sociolog Bruno Šimleša prirediti promociju svojih knjiga, koje će posjetitelji moći kupiti po promotivnim cijenama.