Podijeli članak

Kralj glazbe svih generacija, Zdravko Čolić, održao je spektakularni koncert na Tvrđavi Kastel u Banjaluci, i to nakon 7 godina, u organizaciji agencije „Star Travel“. Po prvi put u karijeri, za organizaciju spektakla poput ovog koncerta za pamćenje, bilo je zaduženo 7 dama. 

Čuveni Čola je brojnu regionalnu publiku pozdravio hitom „Produži dalje“, te nastavio pjesmama „Mjerkam te, mjerkam“, „Čija je ono zvijezda“, „Ti si mi u krvi“ i mnogim drugim. 

Više tisuća obožavatelja bezvremenskih hitova jednog od najpopularnijih glazbennika na prostoru bivše Jugoslavije, koji su u Banjaluku stigli iz cijele regije, Europe, ali i svijeta, uživalo je u posebnom ambijentu Tvrđave Kastel i emociji koju Zdravko Čolić vjerno prenosi već desetljećima. U Banjaluci se tražio krevet više, a sasvim je sigurno da je proteklog vikenda grad na Vrbasu bio najpoželjnija regionalna turistička destinacija. 

Sve sigurnosne procedure su blagovremeno ispoštivane, a u prilog dobroj organizaciji i logistici govori i informacija da je na ulazu u Tvrđavu Kastel bilo organizovano 5 ulaza, te da čekanja nisu bila duža od svega nekoliko minuta. Za nešto manje od 24 sata nakon spektakla godine, Tvrđava Kastel je vraćena u svoje tradicionalno izdanje. Bez sumnje, svojevrsno glazbeno putovanje kroz bogatu karijeru Zdravka Čolića proteklo je bez ijednog incidenta. 

Do nekog sljedećeg susreta banjalučke publike i Zdravka Čolića, rado viđenog gosta u cijeloj Republici Srpskoj, agencija „Star Travel“ nastavlja u maniru organizacije događaja koji će zadovoljiti, ali i iznenaditi čak i one sa najistančanijim ukusom.