Podijeli članak

Majka koja je "opalila" naizgled nevinu fotku svoje kćeri kako stoji na WC školjci objasnila je zašto se slomila kad je shvatila što djevojčica radi.

Stacy Wehrman Feeley iz američkog Michigana podijelila je fotografiju trogodišnje kćerke na svom Facebook profilu.

"Fotkala sam jer sam mislila da je smiješno. Htjela sam fotku poslati mužu da vidi što naša mala vražica radi,“ rekla je majka, prenosi Index.hr.

"No u momentu kad mi je rekla što radi, slomila sam se. Naime, za obuku u vrtiću, simulirala je situaciju u kojoj je zarobljena u kupaonici", opisala je.

Stacy je tako došla do srcedrapajuće spoznaje da njezina djevojčica vježba skrivanje od napadača, upadne li koji u njezin vrtić.

"U tom trenutku sva nevinost koju sam mislila da moja trogodišnja kćer posjeduje – jednostavno je nestala. Političari, pogledajte! Ovo je i vaše dijete, dijete vaše djece i dijete svih budućih generacija. Oni će odrastati i živjeti u svijetu zasnovanom na vašim odlukama", poručila je.

Osvrnula se i na liberalne američke zakone o oružju. Pita se što Amerika čini po tom pitanju i iako je svjesna da bolja kontrola neće eliminirati 100 posto kriminala povezanih s oružjem, smatra da ako učini ikakvu razliku, već se isplatilo.

Svoje obraćanje završila je riječima: "Ne pretvaram se da imam sve odgovore, no ako ne želite da vam djeca stoje na wc školjci, moramo nešto poduzeti!".