Podijeli članak

FBI je analizirao svoju arhivu - usporedili su datume rođenja i kriminalna djela koja je netko počinio. Tri znaka prednjače po kriminalnim radnjama.

1. Rak

Na prvom mjestu među svim manijacima na svijetu našli su se ljudi rođeni u ovom znaku. Oni najčešće ubijaju zbog ljubomore. Skloni su naglim promjenama raspoloženja što je glavni uzrok problema, piše 24sata.

2. Škorpion

Iako su tek deveti prema broju uhićenih, zauzeli su visoko drugo mjesto zbog težine zločina koje obično izvršavaju: psihopatska ili serijska ubojstva, a uvjerljivo vode po broju plaćenih ubojica među znakovima horoskopa.

3. Strijelac

Možemo reći da se nalazi među prva tri znaka najsklonija zločinu. Ali, njih ne zanimaju sitni, pojedinačni zločini, već idu na one velike. Kada ubijaju, rade to masovno. Vole se nazivati liderima. U tom znaku rođeni su, na primjer, Ted Bundy (serijski ubojica, otmičar, lopov, nekrofil...), Pablo Escobar (zvali su ga Kralj kokaina) i sovjetski diktator Josif Staljin.

Najbezazleniji znak su Blizanci

Iako mnogi loše pričaju o ljudima rođenima u znaku Blizanaca, čini se kako su najmanje opasni od svih znakova. Na njihovim rukama je bilo najmanje krvi. Oni jednostavno nikoga ne doživljavaju toliko ozbiljno da bi ga ubili ili povrijedili.