Podijeli članak

Na Index oglasima u ovom trenutku se prodaje preko 35 tisuća stanova, a dobar dio ih se nalazi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru. Zanimalo nas je koji su to najpovoljniji stanovi u našim najvećim gradovima i gdje se točno nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda. U ovom članku nismo se fokusirali na cijenu po metru kvadratnom nego smo tražili stanove s najnižom ukupnom cijenom neovisno o broju kvadrata.
 
Najskuplji izdvojeni stanovi nalaze se u Splitu i Zadru i prodaju se za 60 tisuća eura, a najjeftiniji se prodaje za 25 tisuća eura i nalazi se u Osijeku.
 
Ovo su najjeftiniji stanovi u pet najvećih hrvatskih gradova koji se trenutno prodaju na Index Oglasima:
 
Zadar, 31 m2
 
Oglašivač tvrdi da je ovo ekskluzivna prilika. Jednosoban stan u kvartu Blue Garden velik je 31 metar kvadratni, a sastoji se od hodnika, spavaće sobe, kupaonice, prostorije gdje su kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak te ostave u podrumu. Prodaje se za 60 tisuća eura, a u cijenu su uključeni i vanjsko parkirno mjesto te kompletan namještaj.
 
Osijek, 25 m2
 
Najjeftiniji izdvojeni stan nalazi se u Osijeku i možete ga kupiti već za 25 tisuća eura. Velik je 25 metara kvadratnih, sastoji se od jedne sobe, hodnika, kupaonice s WC-om te kuhinje. Stan se nalazi na četvrtom katu stambene zgrade s isto toliko katova, ima etažno plinsko centralno grijanje, a prodaje se namješten.
 
Rijeka, 33 m2
 
U riječkom naselju Podmurvice smjestio se ovaj klasičan jednosobni stan. Stambena površina iznosi 33 četvorna metra, a treba istaknuti i jako dobru lokaciju u blizini par fakulteta, trgovačkog centra i drugih korisnih sadržaja. Cijena iznosi 34.500 eura.
 
Split, 30 m2
 
Stan u Kupreškoj ulici u splitskom Neslanovcu ima 30 kvadrata stambene površine, ali tu su i lođa od 4,4 m2, dvije terase od 2,5 i 5,3 m2 te podrum od 7 m2. Nalazi se u prizemlju privatne kuće, a sastoji se od velike spavaće sobe, blagovaonice, kuhinje i kupaonice. Potpuno je namješten, a prodaje se za 60 tisuća eura.
 
Zagreb, 34 m2
 
Ova garsonijera od 34 m2 nalazi se u centru grada, u suterenu tradicionalne vile od sedam stanova. U mirnoj je i tihoj ulici, južno je orijentirana na veliko travnato dvorište, a sastoji se od velike spavaće sobe, kuhinje koja je i blagovaona-boravak, kupaonice i spreme. U dvorištu uvijek ima mjesta za parkiranje. Stan je u funkcionalnom stanju, ali i za uređenje, a prodaje se za 34 tisuće eura, piše Index.