Podijeli članak

Saznajte sve o erotskim sklonostima svakog horoskopskog znaka, što ga uzbuđuje, koje su erogene zone i u kojem znaku je idealan partner.

OVAN
Žena: Strastvena, uživa u vrelim zagrljajima i prepušta se bez predrasuda. Voli dominirati i vodi erotsku igru. Od muškaraca očekuje da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu grebe i ujeda. Ako muškarac nije spreman za vatren seks, brzo će izgubiti zanimanje. U mladosti nije privržena samo jednom partneru, već traži izazove. Kad pronađe pravog, kao i u zrelosti, umijećem iznova iznenađuje i zaokuplja erotsku pažnju partnera.

Muškarac: Energičan i neumoran u krevetu. Nema vremena za dugu predigru. Privlači ga sve što je šokantno i zabranjeno. Ako ga želite osvojiti, oslobodite se predrasuda i ne obećavajte ono čega se stidite. Zadržat ćete ga ako uvijek pokazujete novo umijeće u seksu.

Erogene zone: provucite im prste kroz kosu i gricnite uho.

Idealan partner: Lav, Strijelac, Vodenjak.

BIK
Žena: Senzualna i pritajeno erotična. Voli dugu predigru a posebice je osjetljiva na poljupce u predjelu vrata. S godinama postaje svjesna svoje seksualnosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima ali i oralnom seksu. U zrelim godinama vješto vodi erotsku igru i zna probuditi maštu partnera. Tiho se opire a istovremeno i provocira muškarca, pokazujući veliko erotsko znanje.

Muškarac: Osvaja postupno, ali ne odustaje od žene koja ga privlači. Osjetljiv je i shvaća erotske potrebe i osjećanja partnerke. Voli klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružit će vam sigurnost i pregršt uživanja.

Erogene zone: Strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudit će u njima vulkan strasti.

Idealan partner: Škorpion, Jarac, Ribe.

BLIZANCI
Žena: Zavodljiva, šarmantna, čaroban sugovornik. Slobodnog duha, ne voli da je partner ograničava. Želi se družiti, izlaziti i sklapati prijateljstva. Uživa u spektru erotskih igrica, od verbalnog udvaranja, lascivnih šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Maštovita, radoznala, zadržava mladalački duh i u zrelim godinama zbog čega je muškarci ne zaboravljaju. Uvijek iznova drugačija, spremna na različita eksperimentiranja zarad zadovoljstva.

Muškarac: Inteligentan, duhovit, zanimljiv. Ne odgovara partnerki koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvjesna, ali je sadašnjost zabavna. Uživa kad vodi ljubav pred ogledalom, s upaljenim svijetlima. Obožava raznolikost.

Erogene zone: Ljubljenje unutrašnjeg dijela ruke, od šake do pazuha, budi požudu.

Idealan partner: Lav, Vaga, Vodenjak.

RAK
Žena: Senzualna i stidljiva. Potrebno joj je da se uvjeri u iskrenost partnera kako bi se prepustila erotici. Osvajaju je komplimenti, a opušta duga predigra i ljubljenje grudi. Stidljivost iščezava sa zrelošću. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve čulnija i seksualnija. Uživa u nježnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Može doživjeti orgazam ljubeći se. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele brz seks.

Muškarac: Sentimentalan, promjenljivog raspoloženja i željan dokaza ljubavi. Kako je nesiguran, imponira mu kad ima utisak da je iskusniji od partnerke. Uživa da joj otkriva misterije seksa. Voli dugu predigru i tada teži zadovoljiti potreba partnerke.

Erogene zone: Milovanje grudi i bradavica jagodicama prstiju pravi je stimulans.

Idealan partner: Bik, Djevica, Ribe.

LAV
Žena: Dominantna i dostojanstvena. Očekuje da joj se muškarac udvara, divi, da je obožava i obasipa pažnjom. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reagira. Uživa u poljupcima u predjelu bedara. Obožava voditi ljubav pred ogledalom a da se pri to partner divi njenom tijelu i seksualnom umijeću. Voli dominantan položaj i vodi tempo. U zrelosti je zahtjevna, uzbuđuje je uloga gospodarice.

Muškarac: Samopouzdan, velikodušan, vatren, ali ranjiv. Lako ga je osvojiti laskanjem. Očekuje da njegova izabranica bude uvijek raspoložena za seks. Predigra je kratka, ali je izdržljiv. Uzbuđuje ga kad je žena u seksu podčinjena, kad izgubi kontrolu i vrišti.

Erogene zone: Opustit će se ako mu vrhovima prstiju i noktiju lagano pređete duž leđa.

Idealan partner: Vaga, Strijelac, Vodenjak.

DJEVICA
Žena: Ozbiljna, nenametljiva, odmjerena, kako u životu tako i u seksu. Odbijaju je nasrtljivi muškarci. Najprije analizira i tek kad partner zadobije njeno povjerenje spremna je za erotski kontakt. Prije seksa predlaže zajedničko tuširanje ili kupku. Opuštena je ako je zadovoljena njena potreba za čistoćom. Uživat će ako je partner nježno miluje i ljubi oko pupka.

Muškarac: Promišljen, nježan i obziran. Nije romantičan tip, udvara se jednostavno i proučava ponašanje žene prije nego što joj priđe. Nije sklon vulgarnim izljevima strasti, kao u priručniku za seks. Pitat će ženu što želi i udovoljiti joj.

Erogene zone: Poljupci u predjelu struka učinit će da zadrhte od želje.

Idealan partner: Bik, Škorpion, Jarac.

VAGA
Žena: Suptilna, otmjena i prefinjeno zavodljiva. S godinama postaje sve ženstvenija i počinje sve više uživati u činu seksa nego u igri zavođenja. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi dotjeranog i otmjenog partnera. Od seksa pravi predstavu. Pojavit će se u izazovnom vešu, čekajući da vidi reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem u izazovne pokrete tijela. Odbit će muškarca koji je nasrtljiv.

Muškarac: Šarmantan, zavodljiv, voli osvajati. Privlače ga otmjene, prefinjene žene. Uživa u dugoj predigri i ne želi da ga žena požuruje. Teži da zadovolji partnerku i spreman je voditi ljubav cijelu noć dok je ne dovede do vrhunca. Voli otmjen ambijent.

Erogene zone: Uzbudit će ih kružni pokreti i dodir prstima po guzi.

Idealan partner: Blizanci, Strijelac, Vodenjak

ŠKORPION
Žena: Seksipilna, isijava snažan erotski naboj. Muškarce privlači hodom, osmjehom, pogledom. Energična, slijedi instinkt tijela i srca. Najseksipilnija žena Zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Djeluje uzdržano, ali u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja. U mladosti brzo postaje svjesna svoje seksualnosti i istražuje granice zadovoljstva, a u zrelosti potpuno uživa. Nosi crn seksi veš, visoke potpetica, mini suknje.

Muškarac: Strastven, nepredvidiv, muževan, pruža neslućeno zadovoljstvo. Ljubomoran i perverzan. Teško kontrolira seksualnu energiju, potrebna mu je izdržljiva žena spremna za iznenađenja i izazove. U zanosu grize, štipa, naglo prodire u ženu.

Erogene zone: Najosjetljiviji dio su genitalije, reagira i na lagan dodir.

Idealan partner: Bik, Jarac, Ribe.

STRIJELAC
Žena: Otvorena, iskrena, druželjubiva, sa izraženim smislom za humor. Otvoreno razgovara o seksu i smjelo se upušta u uzbudljive erotske avanture. U mladosti eksperimentira, u zrelosti cijeni kvalitetne odnose, u kojima osim seksa sa partnerom njeguje prijateljstvo. Uživa voditi ljubav na otvorenom, pod vedrim nebom. Potrebni su joj sloboda i kontakt s prirodom. Prija joj strasno milovanje i poljupci u bokove i butine, ali i u kosu.

Muškarac: Vedar, zanimljiv sugovornik, želi da se zaljubi, ali strepi od zbližavanja. Prvenstveno cijeni osobnu slobodu. Igra osvajanja i predigra uzbuđuju ga više od samog čina tradicije. Obožava erotske igrice, posebno obostranu masažu tijelo o tijelo.

Erogene zone: Poljupci po unutarnjoj strani bedara bude plimu strasti.

Idealan partner: Ovan, Lav, Vodenjak

JARAC
Žena: Suzdržana, na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava s godinama. Punu seksualnu zrelost dostiže u srednjim godinama. Tada je samopouzdana i nema strah od odbijanja. Muškarca koji pronikne u njenu seksualnu prirodu očekuje pregršt zadovoljstva. Voli produženo vođenje ljubavi i potreban joj je izdržljiv muškarac. Nije za dugu predigru već vatren kontakt.

Muškarac: Ozbiljan, uspješan, vjeran, pruža sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od seksa – pouzdanost i podršku. Posjeduje veliku seksualnu energiju i spreman je da partnerku vodi u orgazam. Izdržljiv je, istrajat će dok je ne zadovolji.

Erogene zone: Masaža donjeg dijela kralježnice budi potisnutu erotsku vatru.

Idealan partner: Bik, Djevica, Škorpion.

VODENJAK

Žena: Druželjubiva, otvorena, inteligentna, kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, zato je u mladosti sklona istraživanju. U srednjim godinama je svjesnija vlastitih kvaliteta i seksu se prepušta sa uživanjem. Maštovita je i originalna, eksperimentira u traženju zadovoljstva. Smatra da je muškarčev mozak glavni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izluđuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac: Pasivan, očekuje da partnerka preuzme inicijativu. Žena ga najprije zanima kao osoba, a kasnije i erotski. Strpljivo osvaja i voli dugu predigru. Kad dosegne uzbuđenje, strasti ispoljava na maštovit način. Privlače ga egzotični erotski eksperimenti i iskustva.

Erogene zone: Osjetljivi su listovi i članci – dodirujte ih jezikom, izgubit će kontrolu.

Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga.

RIBE
Žena: Ženstvena, senzualna, intuitivna i romantična. Na koketan način ističe ženske čari i privlači muškarce. Sanja o vječnoj ljubavi zbog čega se u mladosti lako razočara. Tek kad stekne iskustvo umije prepozna Gospodina Pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvata prijedloge partnera za nove poze i neobična iskustva. Trudi se udovolji partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac: Emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promjene, zavođenje, a ujedno teži emotivnoj stabilnosti. Sanjar koji čita poeziju, poziva u šetnju pod mjesečinom. Kad se zaljubi postaje pokoran. Uzbuđuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: Stopala Riba su osjetljiva, milujte ih i ljubite, raspalit ćete im maštu.

Idealan partner: Rak, Škorpion, Jarac.