Podijeli članak

Čini se da nakon današnjeg spektakla između Tysona Furyja i Deontayja Wildera već sad možemo računati na jedan još veći, bitku za ujedinjenje svih naslova u teškoj kategoriji.

Naime, promotor Anthonyja Joshue Eddie Hearn, potvrdio je i u intervjuu za Talk Sport i na Twitteru da bi se ta borba između dvojice britanskih velikana trebala svakako dogoditi već u ovoj godini.

- Nikad, ali nikad više nećemo dobiti priliku da se dvojica Britanaca bore za ujedinjenje svih teškaških titula. Obećavam, učinit ćemo sve da dogovorimo ovaj meč. Pričao sam s Joshuom i on želi da mu to bude iduća borba. Sviđa mu se ideja borbe s Tysonom i nimalo ga se ne boji, rekao je Hearn Talk Sportu.

Nakon današnje pobjede Furyja Hearn je na Twitteru odgovorom na jedan komentar dodatno potvrdio da nema uzmicanja.

- Nema šanse da će Eddie Hearn nakon ovoga pustiti Joshuu u Tysonovu blizinu, napisao je jedan komentator, na što je Joshuin promotor odgovorio: - Naravno da hoću! I AJ to želi. Ova će se borba dogoditi. Mora se dogoditi, i to ove godine!, napisao je, a kasnije i dodatno komentirao: - Nema potrebe za trećom borbom, idemo na "to" ovog ljeta!"

Joshua je pobjedom nad Andyjem Ruizom u prosincu prošle godine postao vlasnik WBA, IBF, WBO i IBO naslova, dok je Fury danas osvojio WBC titulu.