Podijeli članak

Grad na Neretvi uvelike trese groznica koja je gotovo uobičajena pred odigravanje gradskog derbija. Gotovo na svakom koraku tema je sutrašnja utakmica, a Pogled.ba danas je posjetio trening Plemića i uvjerio se u sjajnu atmosferu u redovima šesterostrukog prvaka pred sutrašnju utakmicu koja se igra u Vrapčićima u 15h.

Edin Rustemović, jedna od najvećih uzdanica Harija Vukasa u ovoj sezoni igrat će svoj prvi gradski derbi budući da je u vrijeme odigravanja prve ovosezonske utakmice između Zrinjskog i Veleža bio jedan od onih koje je Vukas odmarao uslijed velikih napora na europskim utakmicama. 

Rustemović je za Pogled.ba najavio sutrašnji derbi:

"Po pričama igrača s dužim stažom u klubu, onih koji imaju iskustvo gradskog derbija znam da nas sutra očekuje jako teška utakmica, ali na nama je da damo svoj maksimum te pokušamo pobijediti i da se zna tko je bolji. Ipak, moram reći da je Velež jako kvalitetan tim, a što se tiče pojedinaca ne bih sad izdvajao nikog već bih opet naglasio kako je njihov najveći adut njihov kolektiv i timska igra", kazao je Rustemović za Pogled.ba