Podijeli članak

Dubrovački Vrtovi Sunca jedan je od najljepših resorta na obali Jadranskog mora udaljen samo 11 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke.

Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnim sadržajima za ugodan boravak i odmor. U sklopu resorta nalaze se tri vanjska bazena, prirodna šljunčana plaža, 16 restorana i barova, kongresni centar, sportski centar te višestruko nagrađivani Spa centar.

Predstavnici ove tvrtke će 13. siječnja 2020. (ponedjeljak) godine predstaviti svoju ponudu radnih mjesta i uvjete za iste u prostorijama Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK, Kralja Tvrtka 19 Mostar, sa početkom u 12 sati.

Za pozicije kuhara (m/ž), konobara (m/ž), sobara (m/ž), recepcioner (m/ž) i djelatnik na bazenu i plaži (m/ž) nude atraktivna primanja te stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja.

Detaljnije opise radnih mjesta možete pronaći u sekciji Natječaji na stranici Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK – www.szzhnz-k.ba

Svim djelatnicima osiguran je smještaj, kao i prehrana u hotelskoj kantini.

Naglašavamo da za prijavu nije uvjet državljanstvo, poslodavac je spreman ishodovati radnu dozvolu.

Za daljnje upute i prijavu učešća na predstavljanju možete se javiti na broj telefona 036/334 823, navodi se na stranicama Službe za zapošljavanje HNŽ-a.