Podijeli članak

Državljanin BiH je pretukao tri osobe, među kojima jednog beskućnika, i nanio im teške ozljede

Tridesettrogodišnji državljanin BiH Srđan P. ranjen je u nedjelju u Berlinu, nakon što je pretukao tri osobe. Liječnici su izveli dvije operacije nad ranjenim državljaninom BiH, prilikom čega su mu odstranjeni dijelovi slezene. U Srđana je pucala, za sada, nepoznata osoba na parkingu supermarketa u dijelu Berlina Schoeneberg. 

Međutim, policija je kasnije došla doznala da napad na Srđana ima i pozadinu, te da on nije samo žrtva napada, zbog čega je policija stalno dežurala ispred njegove bolničke sobe. Protiv njega je podnesena krivična prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, zbog čega je u srijedu izravno iz bolničkog kreveta proveden u pritvor, prenosi Večernji.ba.

Kako je ranjeni državljanin BiH ispričao policiji, on se vraćao kući u 04,00 sata ujutro kada su ga tri nepoznate osobe na parkingu Lidla pitale za cigaretu. Odjednom su nasrnuli na njega, a jedan od napadača je ispalio tri metka, od kojih je jedan pogodio Srđana P. Usput su mu ukrali 700 eura koje je, navodno, spremio za kupovinu automobila. 

Ipak, izgleda da je istina drugačija, pišu Nezavisne. Policija je provođenjem istrage doznala da je obračun počeo pola sata ranije, nekoliko stotina metara dalje, kada je Srđan pretukao tri osobe, među kojima jednog beskućnika, i nanio im teške ozljede. Policiji međutim, još uvijek nije poznato jesu li mu se osvetile ove osobe ili netko blizak njima, a državljanina BiH očekuje krivična prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.