Podijeli članak

Padobranski sportski klub Slobodan pad u suradnji s Aero klubom 1949 Mostar i Zračnom lukom Mostar vas poziva na jedinstveno i nezaboravno iskustvo tandem skoka padobranom nad Mostarom 12.,13. i 14. svibnja 2017.

Tandem skok padobranom je najbolji i najsigurniji način da doživite padobranstvo i sva uzbuđenja slobodnog pada. Skok se izvodi u pratnji tandem instruktora s visine do 3500 metara na koju će vas vinuti posebno prilagođen zrakoplov Cessna 182 Delta-Tango-Delta.
U njoj ćete prije samog skoka 20 tak minuta letjeti nebeskim prostranstvima iznad Mostara nakon čega vas instruktor veže za padobran i sebe, te zajedno krećete u osvajanje nebeskog plavetnila.

U ovoj pustolovini vas očekuje do 50 sekundi slobodnog pada, pri brzini od čak 200 km/h nakon
čega vas blago otvaranje padobrana (kojim ćete i vi imati priliku upravljati) vraća u stvarnost. 
 


Tu vaša pustolovina još ne završava već vas čeka još desetak minuta leta pod padobranom u kojem ćete iz ptičje perspektive uživati u pogledu na prekrasnu dolinu Neretve, Velež, Prenj i ostale ljepote jedinstvenog Mostarskog kraja i njegove okolice. Na vama je samo da uživate, dok tandem instruktor brine o sigurnosti tijekom cijelog skoka.

Ako već dugo sanjate o skoku s padobranom i doživljaju slobodnog pada, ako ste se ikada zapitali kako je tamo gore ili se želite riješiti straha od visina ili ste jednostavno znatiželjni onda je ovo prava prilika za vas. Za tandem skok padobranom ne morate biti hrabri, niti prolaziti tečaj kao ni liječnički pregled, samo je potrebno nešto novaca i vaša želja za doživljajem slobodnog pada koju će vam tandem instruktori Slobodnog pada ostvariti na jedinstven i nezaboravan način.

S nama su skakala i poznata lica poput Renate Sopek, Dejana Lovrena, Emine Pršić, Rebeke Dremelj, Stefany Hohnjec, Aleksandre Grdić, Žarka Potočnjaka i brojnih drugih.

Padobranski sportski Klub SLOBODAN PAD osnovan je u lipnju 2008. godine s ciljem promoviranja padobranstva i padobranskog sporta. Klub je član USPA-e (United States Parachute Association ) te kao takav jedini u Hrvatskoj ima USPA školu padobranstva prema svim metodama početne padobranske obuke (Tandem, AFF, Static line i IAD) koja se odvija prema naprednim i zahtjevnim USPA standardima.

Klub djeluje pod vodstvom predsjednika te tandem instruktora, profesionalnog padobranca i pilota, Darka Tupeka, koji iza sebe ima preko 4000 skokova i više od 40 sati provedenih u slobodnom padu. Svi instruktori u Klubu posjeduju USPA padobranske dozvole i instruktorska ovlaštenja.

U sklopu ovog događaja Aeroklub 1949 Mostar organizirati će informativne letove sportskim zrakoplovom iznad grada Mostara.
Pridružite nam se na Zračnoj luci Mostar i garantiramo vam iskustvo koje nikada nećete zaboraviti, stoji u priopćenju.

Više informacija na: http://slobodanpad.hr/tandem-skok-padobranom-mostar
FB event: https://www.facebook.com/events/1895038364105902/