Podijeli članak

Voditeljica Doris Pinčić poznata je po konstantnoj pozitivi i neiscrpnoj energiji. Tako se noćaš oko ponoći pohvalila kako je izašla u večernji izlazak fotografijom u plavom ženstvenom odijelu, a u šali se naslonila na plavi hidrant kako bi pokazala sklad u bojama. 

Uz fotografiju je napisala stih "Nel blu di pinto di blu" talijanske pjesme glazbenika Domenica Modugna. U komentarima joj se javio i glumac Slavko Sobin i napisao: "Kako si pobigla odma :(", čime je odao da su zajedno izašli.  "A znas mene... Ja sam i bez epidemioloških mjera bila doma... dođiteeeee", odgovorila mu je Doris.

Iako je vjerojatno fotografiju podijelila iz kreveta, činjenica je da je već u 6.30 bila našminkana, isfrizirana i spremna za još jednu emisiju ''Dobro jutro, Hrvatska'' s Mirkom Fodorom. Svoje radne obveze izvršavala je s osmijehom na licu, kao da iza nje nije tek nekoliko sati sna. A s emisije su se na društvenim mrežama pohvalili fotkama i pokazali kako su voditelji jutros izgledali tijekom priprema za emisiju.