Podijeli članak

Svaki roditelj pokušava pripremiti dijete na život koliko god je to moguće, no na kraju je sve u rukama djece.

Kćerkica Margaux Dawn nedavno je napadnuta u školi. Jedan dječak ju je pratio, a na njene molbe da prestane jer se ne osjeća ugodno, nije reagirao. Riječi “ne diraj me” i “prestani me pratiti” nisu davale nikakav učinak pa se majka za pomoć obratila i učiteljima koji su obećali da će pomno motriti Lunu.

Ipak, jednoga dana dogodio se incident. Dječak je nasrnuo na Lunu.

Srušio ju je na pod, sjeo na nju i prisilio je da otvori usta kako bi je mogao polizati dok je ona vrištala, plakala i molila ga da prestane”, opisala je Dawn na Facebooku.

Luna je postala nesigurna i rekla mami da “brine jer ne može spriječiti da joj se događaju neugodne situacije”. Tada je Dawn odlučila upisati kćer na jiu-jitsu.

Nakon prvog sata mi je rekla da je nikad više nitko neće tako dirati. Rasplakala sam se. Kćeri, u pravu si. I nisu”, napisala je pa objasnila da se odabir jiu-jitsua pokazao kao odlična odluka.

Naime, Luna se ponovno našla u neugodnoj situaciji.

Stariji i veći učenik joj nije dao da se igra. Srušio ju je i počeo vući za ovratnik. Stavila mu je koljeno na prsa sve dok ga nije oborila na pod”, kaže majka.

Lunin postupak su u školi okarakterizirali kao samoobranu i nije kažnjena jer je ispravno postupila. Objava majke na Facebooku postala je viralna i podijeljena je 75 tisuća puta.