Podijeli članak

Majka dvogodišnjeg dječaka po imenu Max godinu i pol dana borila se s mučninom koju je imao tijekom vožnje njezin sin da više nije znala što bi učinila. Svaki put kada bi ga stavila u autosjedalicu, dječak bi doživljavao napade bijesa, neumorno bi plakao i vrištao cijelo vrijeme dok je sjedio.  

No, onda je Nichola Griffiths otkrila kako njezin sin uopće nema problema s mučninom zbog vožnje u automobilu kako je ona cijelo vrijeme mislila nego se problem skrivao u autosjedalici u kojoj se dvogodišnjak vozio. 

Majka je, naime, otkrila šiljak u sjedalici koji se skrivao ispod platna, a malenoga je cijelo vrijeme bockao u leđa.  

Šiljak su otkrili jednom kada su dječaka u sjedalicu stavili bez majice pa mu je na leđima ostao crveni ožiljak.  

"Prvo smo pomislili kako ga je možda ubola pčela, no nigdje je nismo mogli pronaći u autu. Tražili smo po sjedalici i napipali šiljak koji je krivac za sve muke koje smo prošli svi u vožnji", rekla je 42-godišnja majka iz Farsleyja u britanskom West Yorkshireu.  

Obitelj je odmah kontaktirala proizvođača autosjedalica, a oni su im poslali novu te se ispričali zbog šiljka koji se ondje našao zbog pogreške u proizvodnji.  

"Otkad smo promijenili autosjedalicu problem je jednostavno nestao i sada se obožava voziti", dodala je Nichola Griffiths.