Podijeli članak

Anastasia Shields (28) iz Tewkesburyja u Velikoj Britaniji promatrala je svojeg 7-godišnjeg sina kako odlazi bijesan nakon što je saznao da neće dobiti brata, već još jednu 'dosadnu' sestru. Harvey-Jay najprije se rasplakao, a potom se shrvan zatvorio u sobu. Zbilja su ga razočarali, razmišljao je.

I dok je on sjedio u suzama razmišljajući kako život nije pošten, okupljena obitelj je slavila, mnogima je cijela situacija bila simpatično komična.

Sve je počelo kada su Harvey-Jay i njegova starija sestra Lilly (10) u kuhinji bušili crne balone iz kojih su ispadale bijele konfete, a drama je počela nakon što je iz jednog ispala ružičasta loptica, što je bio znak da je ultrazvuk pokazao curicu. 
 


I dok su majka i Lilly slavile s ostatkom obitelji u kuhinji, otac je 7-godišnjaka tješio i slušao kako mu razočarano govori: 'Moj život vode cure', 'Bio sam siguran da je brat'... Dječak je cijelu večer bio ljut, no kada je prespavao i ohladio se, počeo je pokazivati znakove veselja i uzbuđenja, jer - ipak će sad prvi put u životu nekome biti stariji brat.
 


Tijekom ultrazvuka je stalno ponavljao 'Moj brat' i već planirao kako će se igrati s autićima. Njegova sestra je navijala za curicu pa ga je pogodilo i to što je ona pobijedila. Trebalo mu je dosta vremena da se smiri - ispričala je majka, prenosi 24sata

- Cijelu noć je bio nemiran. Sljedećeg jutra me zagrlio i poljubio mi trbuh. Rekao je: 'U redu je sve dok ja mogu birati odjeću za bebu'. Sad je uzbuđen što će biti nekome stariji brat. Kaže da će nova seka sjediti s njim u stolici, a on će joj čitati knjige - dodala je, a prenosi Daily Mail.