Podijeli članak

Pripadnici Policijske postaje Sanski Most priveli su jučer na lokalitetu Mostište, u blizini sela Hrustova, petoricu muškaraca s inicijalima A.H. (25), M.M. (22), H.M. (23), H.S. (19) i H.A. (24) i oni su osumnjičeni za proizvodnju i stavljanja u promet opojnih droga.

Zanimljivo je što je, kako kažu iz policije, A.H. (25) u bijegu preplivao rijeku Sanicu, ali je ipak nešto kasnije dolijao "plavim uniformama" i to tako što su ga pronašli kod kuće!

Prema riječima Ale Šiljdedića, glasnogovornika MUP-a USŽ, akcija je izvedena nakon što je policija dobila informacije da se u jednom vikend objektu, koji se nalazi na tom lokalitetu, u neposrednoj blizini rijeke Sanice okuplja grupa muškaraca u vrijeme kada je na snazi policijski sat.

"Prilikom dolaska policijske ekipe na mjesto događaja, A.H. je skočio s terase objekta te je, preplivavši Sanicu, pobjegao na drugu obalu. Pri tome je bacio u rijeku jednu najlonsku vrećicu, ali su je policajci uspjeli pronaći. Utvrđeno je kako se u njoj nalazila veća količina zeljaste materije koja asocira na kanabis", istaknuo je Šiljdedić za "Nezavisne".

Tijekom pretresa vikendice i osoba koje su se nalazile u njoj, policija je također pronašla određenu količinu kanabisa, kao i osam plastičnih čaša sa zasadom, kao i tri veće saksije sa već naraslim biljkama.