Podijeli članak

Predstava „Hotel Plaza“ je na repertoaru Narodnog pozorišta Mostar, u petak 26. 10. s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice za predstavu “Hotel Plazu” je 7 KM, odnosno 3,50 KM s popustom za učenike, studente i penzionere.

Narodno pozorište Mostar i Pogled.ba vas nagrađuju s 2x2 ulaznice za ovu predstavu, a sve što trebate jeste poslati mail na [email protected] s naznakom 'Hotel Plaza' i ostaviti svoje podatke.

O PREDSTAVI

Predstavu je, po tekstu američkog dramatičara Neila Simona, režirao Admir Glamočak, koji igra u ovoj predstavi zajedno sa Jasnom Žalicom, i članovima ansambla Narodnog pozorišta Mostar.

U predstavi igraju: Jasna Žalica, Admir Glamočak, Emir Spahić, Amela Kreso, Emir Sejfić, Fatima Kazazić i Saša Oručević. Kostimografiju i scenografiju predstave potpisuje Amra Zlufikarpašić.

Radnja predstave je smještena u u Hotelu Plaza u New Yorku, a govori o tri ljubavne priče i tri percepcije ljubavi. Predstava o ljubavi, snovima, braku, usamljenosti, otuđenosti, sreći, ostvarenim i neostvarenim, a sve to na duhovit i uzbudljiv način. Priča u kojoj se svi možemo prepoznati i koja navodi na razmišljanje. Da li smo ostvarili i postigli sve što smo željeli u svom životu? Jesmo li pronašli srodnu dušu? Da li je to istinska i prava ljubav? Jesmo li sretni?
DOĐITE I OTKRIJTE u predstavi koja iznova osvaja srca publike!

ULAZNICE

Ulaznice za programe u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni Pozorišta svakim radnim danom od 9 - 14 sati ili rezervirati na telefon 036/550-128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem poruke u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.