Podijeli članak

Ugovor o suradnji između HŠK Zrinjski i tvrtke Boreas potpisan je na stadionu pod Bijelim Brijegom. Tim povodom Mostarci će imati priliku uživati u Danu otvorenih vrata Karlovačkog na stadionu HŠK Zrinjski i besplatnih 1000 litara karlovačkog piva. 

Tvrka Boreas sinonim je za Karlovačko pivo na području Bosne i Hercegovine, a ovaj ugovor samo je nastavak i kvalitetniji vid zajedničke suradnje.
 
Bez rezultata na travnjaku nema ništa, svi se rado vežu za najbolje klubove. Mi smo se odlučili za Zrinjski jer je Karlovačkom na neki način Hercegovina dom, Mostar je najveći grad u Hercegovini i naravno da smo potpisali ugovor s najvećim hercegovačkim klubom“, kazao je direktor marketinga Boreas Alen Pecirep. 

Suradnja HŠK Zrinjskog i Boreasa traje već godinama, tako je Karlovačko pivo bilo sponzor kojeg su igrači nekada nosili na dresovima, a na svakoj proslavi titule unazad četiri godine Karlovačko je bilo zaduženo za piće. 

Naši ciljevi svake godine su sve veći i veći, to je naša vizija i naše ambicije mogu samo rasti. U skladu s tim želimo širiti krug naših sponzora te je ovo početak obnovljene suradnje. Zahvalan sam tvrtki Boreas koja je prepoznala Zrinjski kao brend i kao najtrofejniji klub u BiH u poslijeratnoj povijesti i nadamo se da će ova suradnja potrajati i iz godine u godinu biti što snažnija i bolja“, naglasio je direktor marketinga HŠK Zrinjski Mario Pandža. 

Ujedno tvrtka Boreas danas započinje nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati svi punoljetni građani,a nastala je kao rezultat činjenice da je BIH druga zemlja u regiji po broju poslanih Viber poruka. 

Karlovačko je prepoznalo da su mladi potrošači vrlo bitni i putem Vibera organiziramo nagradnu igru u čitavoj regiji. Sudjelovanje je jednostavno, trebate na Viberu pronaći Karlovačko BiH public chat, prijaviti se ako ste punoljetni, uslikati račun s bilo kojim karlovačkim pivom te upisati kod sa fiskalnog računa i igrate za jednu od 55 dnevnih nagrada. Svaki dan dijelimo jedan LG mobilni telefon, bežične slušalice Sony i druge vrijedne nagrade. Tako da se svaki dan izlači 55 nagrada i na kraju svi računi koji nisu izvučeni sudjeluju za jednu od šest Vespi i tako šest tjedana“, objasnio je Pecirep. 

Sve Mostarke i Mostarce koji dođu na Dan otvorenih vrata očekuju zanimljive nogometne igre uz mnoštvo nagrada za najbolje, a dan će završiti prijateljskom utakmicom uposlenika Boreas Stanića i veterana Zrinjskog od 18:00 sati na pomoćnom terenu stadiona. 

Jelena Pervan/Pogled.ba