Podijeli članak

Vlasnik Oympiacosa i Nottingham Foresta Evangelos Marinakis zaražen je korona virusom, a to je izazvalo paniku kod Arsenala jer je Grk bio na njihovom stadionu. Cijeli tim je stavljen u karantenu!

Olympiacos je kod Arsenala igrao 27. veljače, ali klub nije ništa želio prepustiti slučaju pa su tako u karantenu od 14 dana stavili igrače, stručni stožer i djelatnike kluba koji su bili u prisnom kontaktu s Marinakisom. Zbog toga je i odgođena Arsenalova utakmica protiv Manchester Cityja koja se trebala igrati večeras.

-Vjerojatnost da su igrači zaraženi je izuzetno niska, ali samo slijedimo medicinske naputke. Vlada je objavila da svatko tko je bio u kontaktu sa zaraženim mora ići u 14-dnevnu karantenu. Igrači će 14 dana boraviti u svojim domovima i ne smiju ih napuštati. Isto se odnosi i na stručni stožer - objavili su iz Arsenala. 

Kako pišu engleski mediji, riječ je o nekoliko igrača i četvorici trenera koji su bili u bliskom kontaktu s vlasnikom grčkog kluba, a to znači da Arsenal neko vrijeme neće niti igrati utakmice. Nitko od navedenih nema simptome virusa, ali vodstvo kluba ne prepušta ništa slučaju.