Podijeli članak

Čelnici srpskih timova Partizana i Crvene zvezde napravili su neviđen skandal na izvlačenju grupa Europske lige koji se danas održao u Monte Carlu.

Prema pisanju medija u Srbiji, glavne uloge u svemu su imali generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i potpredsjednik Partizana Vladimir Vuletić. Navodno, Terzić je nakon ždrijeba nasrnuo na Vuletića i zaprijetio je kako će mu 'otkinuti glavu', ako ga bude i dalje spominjao. FK Partizan je potvrdio ove navode medija, prenosi Sportsport.ba.

Čelnici crno-bijelih su razočarani onim što se dogodilo i najavili su prijave protiv Terzića organima pravosuđa Republike Srbije, ali i Etičkom odboru UEFA, te nogometnom savezu Srbije.

S druge strane iz Zvezde tvrde kako je Terzić bio izazvan od strane Vuletića i da je zbog toga došlo do reakcije njihovog direktora. U današnjem ždrijebu srpski timovi su saznali rivale u grupnoj fazi Europske lige.

Partizan će za rivale imati Dinamo Kijev, Young Boys i Skenderbeu, dok će Zvezda igrati protiv Arsenala, Bate Borisova i Kolna. Ipak, sve je ostalo u sjeni sukoba koji se odigrao pred mnogobrojnim čelnicima ostalih europskih klubova.