Podijeli članak

Trener Osijeka Nenad Bjelica zbog bolova u leđima morao je biti operiran i njegov povratak na klupu očekuje se već nakon tjedan dana, objavio je klub. 
U predstojećim utakmicama protiv Šibenika u 7. kolu domaćeg prvenstva (3. listopada) te protiv Crikvenice u šesnaestini finala Hrvatskog kupa (6. listopada) momčad će voditi prvi pomoćni trener Austrijanac Rene Poms, a asistirat će mu Nino Bule.

- Naš trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku.

Imajući u vidu uspješnost obavljenog zahvata i Bjeličino trenutno stanje, očekuje se da će kormilar Osijeka na svom poslu u Gradskom vrtu biti već za sedam, osam dana. Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao. Na utakmicama u Šibeniku i Crikvenici Osječane će s klupe voditi prvi pomoćni trener, Austrijanac Rene Poms uz asistenciju Nine Bule, stoji u priopćenju NK Osijeka.