Podijeli članak

Dinamov Nenada Bjelica još jednom je pokazao znanje i karakter u velikoj pobjedi nad Fenerbahčeom, a trenerska ruka se nakon dugo vremena jasno vidi na maksimirskoj momčadi.

Mislim da je ovo bila sjajna večer mojih igrača, naše publike i svih koji vole Dinamo. Možemo biti ponosni onim  što smo vidjeli. Zadovoljan sam igračima, pred golom smo pokazali veću dozu efikasnosti. Postigli smo četiri zgoditka, imali dvije prečke i još puno situacija koje su mogle uroditi plodom. Izuzetno sam sretan i ponosan. Ponosan sam i zbog atmosfere na stadionu. Trebamo tako nastaviti, tri boda nam daju samo tri boda, treba nastavi raditi i pripremati se za svaku sljedeću utakmicu, rekao je Bjelica na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Mogu reći da je jedna od najdražih pobjeda, i jedna od tri najveće! Ova pobjeda pokazuje da sam kao trener na dobrom putu, da me igrači slijede i to je najvažnije. U kratkom periodu stvorili smo snažnu momčad, gdje svako gine za svakog, gdje nema velikih zvijezda, a u biti su svi zvijezde kako igraju. Obitelj smo, nema problema unutar momčadi, radimo dobro, koncentrirano, ne padamo u euforiju. Idemo dalje, dodao je.

Nije isticao niti jednog igrača: Sjajni su bili svi, Šunjić, Gojak, Olmo, Hajrović.... Obrana je bila gotovo besprijekorna, Stojanović je odigrao utakmicu života. Odigrali smo utakmicu bez greške, prekid nas je koštao gola i male kratke nervoze. Također, Rrahmani na lijevom beku, dobio je šansu i pod velikom pritiskom odigrao veliku utakmicu. Čestitke svim mojim igračima!

Drugi rezultat iz grupe je komentirao: Taj rezultat pokazuje da je Anderlecht ranjiv, a Spartak dobra momčad. Od prvog dana počele su priče da je Spartak najslabiji u grupi, a zasluženo su u ovoj fazi, izbacili su ozbiljne momčadi. Imamo četiri momčadi koje mogu proći skupinu. Fokus je na iduće utakmice, tek nakon Hajduka razmišljat ću i pogledati po prvi puta Anderlecht.