Podijeli članak

Bivši bh. reprezentativac Avdija Vršajević danas je saznao da je pozitivan na virus Covid-19, a on je u priopćenju na službenoj Facebook stranici poručio da se osjeća dobro te da nema intenzivnih simptoma. 

Vršajević i njegova dva suigrača pozitivna su na koronavirus, a u klubu je također zaraženo još sedam članova osoblja i dva člana stručnog stožera. 

Nogometaš turskog kluba Akhisarspor oglasio se kako bi zaustavio nepotrebne glasine, prvenstveno vezane za njegovu obitelj koja je trenutno negativna na koronu, prenosi Klix.ba. 

"Poštovani mediji, prijatelji, simpatizeri... Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za COVID-19. Situacija je takva da sam trenutno u izolaciji, zbog pozitivnog testa na COVID-19. Sve je pod kontrolom, ja se osjećam dobro, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju obitelj i svoj tim" priopćio je Vršajević pa nastavio:

"Želim da iskažem punu podršku za svoj tim te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice. Smatram da je bitno naglasiti i to da su moja supruga i sin, negativni na COVID-19 te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade. Hvala vam na razumijevanju i podršci, a najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom. Vidimo se uskoro, uz Božju pomoć", rekao je Vršajević u svom obraćanju medijima.