Podijeli članak

Irfan Peljto, Senad Ibrišimbegović, Davor Beljo i Admir Šehović postali su standardni posjetitelji europskih travnjaka. Nakon što su sudili kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo i kvalifikacijske utakmice europskih natjecanja, sada im je povjerena utakmica Europske lige.

Tako će Beljo i ekipa ovoga tjedna suditi utakmicu između PFC Ludogoretsa i PFC CSKA Moskve. Sama činjenica kako je bh. sucima povjerena Europa lige govori kako njihov ugled u svijetu nogometa raste, te kako su pred njima godine suđenja utakmica na najvišoj razini, piše Ero.tel.

Naravno, krajnji cilj je suđenje utakmica Lige prvaka i veoma je moguće da će se to dogoditi i ove godine. Podsjećamo, prije samo godinu dana Beljo i ostali su sudili europske utakmice mladih timova najboljih europskih klubova, a sada su blizu toga da sude utakmice najboljim europskim klubovima.

Već dugo vremena ovaj bh. tim sudaca pokazuje izvrsnu formu i možemo očekivati kako ćemo ih još mnogo puta ove sezone gledati kako sude utakmice na vrhunskoj razini.